Vores virksomhed har igennem mange års virke haft fokus på at levere samt efterleve de krav og normer for kvalitet

Nyheder

Acoplastic satser på kvalitet som kan måles og ses
Vores virksomhed har igennem mange års virke haft fokus på at levere samt efterleve de krav og normer for kvalitet, vores kunder ønsker, at Acoplastic skal kunne imødekomme som deres foretrukne underleverandør. Vi har samtidig specialiseret os i at rådgive vores kunder indenfor dette område, da dele i PTFE og High Tech Plast ikke er omgivet af en række af standarder, som gælder indenfor metal og jern.

Siden 2007 har Acoplastic været certificeret i henhold til ISO 9001. I den efterfølgende tid er krav og behov omkring kvalitet, dokumentation og overholdelse af råmaterialeoprindelse samt disses indhold tiltaget i væsentlig grad. Dette har både vores virksomhed og vores kunder mærket følgerne af.
Vi har løbende holdt trit med udviklingen, og det er vores kald at kunne efterleve alle krav. Som en naturlig udvikling af vores virksomheds fokus på at kunne efterleve disse krav og behov i relation til kvalitet har vi opnået certificering i henhold ISO 9001:2015. Vores nye certificering vil hjælpe os med processer omkring lederskab, processer, planlægning og operationelle tiltag, som vil styrke vores fokus på kvalitet, der kan måles og ses.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om vores kvalitetsfordele i forbindelse med underleverancer af special dele i PTFE og High Tech Plast.