iso-9001

Acoplastic kan tilbyde certifikater iht. EN 10204:2004 på leverancen af materialet som sikre at emnerne lever op til dine krav.

EN 10204:2004

Overensstemmelses erklæringer:

Acoplastic kan tilbyde certifikater iht. EN 10204:2004 så du har dokumentation på, at leverancen af materialet og emnerne lever op til dine krav.

2.1 – Værkserklæring:
Erklæring om overensstemmelse af producerede emner med købsaftalen og intern kvalitets kontrol.

2.2 – Værksattest:
Erklæring om overensstemmelse med købsaftalen, intern kvalitets kontrol og med angivelse af testresultater opnået ved ikke-specifik batch inspektion.

3.1 – Inspektionscertifikat:
Erklæring om overensstemmelse med købsaftalen, intern kvalitets kontrol med angivelse af testresultater opnået ved specifik batch inspektion.

Materialekvaliteten testes i eget laboratorium og består som standard af en massefyldemåling og trækprøvning, hvor de mekaniske egenskaber såsom trækstyrke, tøjning og elasticitetsmodulet bestemmes.

Ønsker du yderligere information om vores overensstemmelseserklæringer og test af andre egenskaber, så kontakt venligst vores ingeniører på 49 25 21 60 eller info@acoplastic.dk

Acoplastic tilbyder også uforpligtende rådgivning om anvendelse af emner i PTFE og High Tech plast i din produktion – læs mere om vores service her