High-tech og konstruktionsplast

Maskindele i industriproduktion kræver alsidige egenskaber, der kan leve op til branchespecifikke miljø- og kvalitetskrav. Med et bredt udvalg af high-tech plastmaterialer udvikler vi pålidelige plastløsninger på tværs af produktionsmiljøer og brancher.

High-tech plast til høj ydeevne

High-tech plast dækker over en fællesbetegnelse for forskellige typer af plastmaterialer, der bliver anvendt i områder med krav til alsidige egenskaber som slid- og varmebestandighed, kemikaliebestandig samt lav friktionskoefficient. High-tech plast anvendes typisk som bøsninger, pakninger, membraner, glidelementer o.l. i mekaniske konstruktioner. High-tech plast kan fungere som en pålidelig erstatning af metal, fordi de alsidige egenskaber kan formes og tilpasses til applikationer med mikroskopisk præcision.

Læs mere om vores PTFE og high-tech plast ekspertise ›

PTFE modificeret

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning

Ved at tilføre forskellige additiver som glas, carbon, grafit, bronze, rustfri stål m.v. til den rene PTFE tilpasses egenskaberne, så de passer til de specifikke produktionsmiljøer og brancher. Med PTFE og high-tech plast som vores niche er vi i stand til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle den bedste PTFE-compound til jeres applikation.

Læs mere om vores ekspertise her

Reliability isn't expensive, it's priceless