Opnå fordele med guiding tape

Pakninger og tætninger i produktionsmiljøer, fx hydrauliske systemer, udsættes for stor slitage og har dermed en høj udskiftningsfrekvens. Udskiftning af guiding tape kan ofte være kompliceret og tidskrævende. Med fokus på at øge oppetiden i produktionen er guiding tape designet til at gøre udskiftningssituationer mere enkle, lette og gnidningsfrie. Acoplastic leverer guiding tape til mange kunder på tværs af produktionsmiljøer, fordi den hurtige udskiftning er med til at minimere vedligeholdelsestiden.

Guiding tape leveret i specifikke længder, bredder og tykkelser

Hos Acoplastic har vi stor erfaring med at levere guiding tape i kundespecifikke længder, bredder og tykkelser. Styrestrimlen har et tværsnit med afpasning på alle kanter, således undgås ikke-tilladte kanttryk i rillehjørnerne. Tilpasningen gør også, at samlingen forenkles. Derudover tilbyder vi stiklinger, der passer til ethvert stempel og stangdiameter, hvor enderne kan leveres efter ønsket afskæringssnit. Det er vores oplevelse, at lige-snit eller Z-snit er de mest populære.

Få overblik over vores udvalg af færdige dele og halvfabrikata ›

Compound guiding tape med ensartet kvalitet og fuld sporbarhed

Vi leverer guiding tape i ren PTFE og i specialtilpassede compounds, der imødekommer de nødvendige funktionsegenskaber, som jeres applikation har brug for. Råvarerne udvælges efter 4 eyes princippet, og Acoflon® sikrer samme ensartede kvalitet og fuld sporbarhed. Som specialleverandør har vi hele forsyningskæden in-house fra råvare til færdigbearbejdet emne.

Guiding tape leveres i følgende compounds:

Acoflon® 100
Virgin PTFE
Acoflon® M100
PTFE modificeret
Acoflon® 105
Glasfiber
Acoflon® 212 CF
Carbon fiber
Acoflon® 215
Carbon
Acoflon® 215 G5
Carbon + Grafit
Acoflon® 305
Grafit
Acoflon® 408
Bronze
Acoflon® 510
AISI 316
Acoflon® 813
PEEK

Læs mere om Acoflon®

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

I Acoplastic handler PTFE og high-tech plast om mere end komponenter og plastemner. Det handler også om, hvordan vi kan forædle produkter og optimere processer. Vi er eksperter i materialeegenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation. Med én plastleverandør, der tilbyder et bredt udvalg af plasttyper, er vores kunder sikret en hurtig leveringstid af emner i PTFE og high-tech plast. Vi tilbyder samarbejdsaftaler med fokus på individuelle kundebehov, som skaber værdi i vores kunders forsyningskæde.

Oplev værdien af vores one-stop-shopping ›

Christian Dyrby Pedersen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless