Sådan sikrer vi gennemsigtig levering

Den aktuelle globale situation udfordrer leveringssikkerheden på råmaterialer i de fleste brancher. For mange producenter af PTFE og højteknologisk plast betyder det øget usikkerhed i forhold til leveringstidspunkter. Hos Acoplastic arbejder vi tæt sammen med vores leverandører for dermed at kunne opdatere vores kunder løbende i forhold til levering af maskindele.

Pålidelighed er ikke dyr, den er uvurderlig

Som uafhængig leverandør har vi hele forsyningskæden inhouse – fra råvare til bearbejdet emne. Dermed kan vi agere fleksibelt og pålideligt, når vi i tæt samarbejde med vores kunder optimerer kritiske aspekter af deres logistik såsom forsyningskæde, lagerstyring, dokumentation og compliance.

Vejledning og produktion af maskindele i PTFE og high-tech plast

Som specialleverandør har vi solid erfaring med at navigere inden for branchespecifikke forordninger og standarder. Vi dækker hele vejen rundt inden for PTFE bearbejdning og vores kunder kan gøre brug af vores ekspertise på alle niveauer i udviklings- og fremstillingsprocessen.

Oplev værdien af vores one-stop-shopping ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless