Om os

Innovation udført i PTFE og high-tech plast – plastløsninger til dansk og udenlandsk industriproduktion.

Vi er Acoplastic

Pålidelige maskindele er nøglen til driftssikkerhed på tværs af produktionsmiljøer og brancher. Med sine alsidige egenskaber kan PTFE- og high-tech plastemner tilpasses specifikke krav, og de kan med mikroskopisk præcision indgå i enhver applikation. Med 50 års ekspertise udmærker vi os i Acoplastic med en dybtgående viden om plastmaterialets styrker som kritiske maskindele i ventiler, pumper, instrumentering og food/pharma.

Læs mere om os ›

Mød vores ledelsesteam

Innovative materialeløsninger er et vigtigt konkurrenceparameter i moderne industriproduktion. I Acoplastic arbejder vi dedikeret som specialleverandør af PTFE og high-tech plast-komponenter til pålidelig maskindrift på tværs af produktionsmiljøer og industrier. Vores ledelse driver den strategiske udvikling af vores rolle på det danske og internationale marked ved at sikre en klar retning og målsætning.

Mød vores ledelsesteam her ›

Acoplastic
Nyheder

Aktuelle nyheder fra Acoplastic og branchen

Det kræver teknisk ekspertise i plastmaterialets egenskaber, livscyklus og ressourceeffektivtet, at imødekomme de konstant stigende kvalitets- og miljøkrav til industriproduktion. Hos Acoplastic er vi på forkant med udviklingen, fordi vi proaktivt beskæftiger os med de udviklingstendenser, der er med til at skabe fremtidens plastløsninger.

Se vores seneste nyheder ›

Reliability isn't expensive, it's priceless