Profil

Pålidelige maskindele er nøglen til driftssikkerhed på tværs af produktionsmiljøer og brancher. Med sine alsidige egenskaber kan PTFE- og high-tech plastemner tilpasses specifikke krav, og de kan med mikroskopisk præcision indgå i enhver applikation.

Hos Acoplastic arbejder vi med vejledning og produktion af kritiske maskindele i PTFE og high-tech plast. Med 50 års ekspertise, og 25.000 emner, udmærker vi os med en dybtgående viden om plastmaterialets enestående egenskaber og styrker som kritiske maskindele i ventiler, pumper, instrumentering og food/pharma.

Lær mere om vores PTFE og high-tech ekspertise her ›

Fleksibel produktion af plastemner i PTFE og high-tech plast

PTFE og high-tech plastemner anvendes ofte i områder, hvor der stilles høje miljø- og kvalitetskrav. Til industriel produktion er PTFE – og high-tech plast en økonomisk og fleksibel løsning til kritiske maskindele. Vores kunder kræver forskellige typer af kompleksitet og volumener. Derfor tilbyder vi både mindre og større volumener, samt prototyper og testserier, der tager udgangspunkt i vores kunders niche-tegninger til både nye og eksisterende funktionsdele.

Lær mere om vores services inden for PTFE og high-tech plast her ›

Services
Kvalitetssikring

Opnå fuld sporbarhed og just-in-time-levering

Som specialleverandør har vi solid erfaring med at navigere indenfor branchespecifikke forordninger og standarder. Med det ypperste produktionsudstyr, er vores team af specialister, i stand til at løse opgaver af enhver sværhedsgrad inden for PTFE og high-tech plastbearbejdning. Som uafhængig leverandør har vi hele forsyningskæden inhouse, lige fra råvare til bearbejdet emne. Dermed er du sikret fuld sporbarhed og just-in-time-levering.

Få et overblik over vores godkendelser her ›

Udforsk en verden af PTFE og high-tech plast

Vi tilbyder PTFE og high-tech plastløsninger til alle typer af produktionsmiljøer og brancher.
Se mulige løsninger, og find den, der passer til din aktuelle opgave.

Reliability isn't expensive, it's priceless