ppap

Acoplastic specificerer og dokumenterer processerne samt kvalitetskontrollen ud fra din krav.

PPAP – kontrolrapporter

Specificering af processerne ud fra dine krav

PPAP (Production Part Approval Process) er en struktureret godkendelsesproces, som kendes fra TS16949, der er meget udbredt i bilindustrien. Flere og flere større virksomheder har gennem de seneste årtier set fordelene ved godkendelsesprocessen og valgt at implementere standarden, og PPAP er i dag en af hjørnestenene i Acoplastics kvalitetsstyringssystem. Det betyder, at vi er i stand til at specificere og dokumentere processernes kapabilitet samt kvalitetskontrollen ud fra din krav – og det gælder hele vejen gennem vores produktionsapparat. Med denne optimale gennemsigtighed er du altid sikker på, at emnets performance og kvalitet lever op til dine forventninger.

Kontrol og dokumentation

Under hele produktionsprocessen er der løbende visuel og mekanisk kontrol på alle niveauer – fra råmaterialefremstilling og bearbejdning til slutinspektion og udgangskontrol. Ved udførelse af PPAP udarbejder vi en række dokumenter efter dine ønsker, fx:

  • proceskapabilitet analyse
  • oversigt over kvalitetskontrol
  • materialekvalitet
  • risikovurdering af kritiske operationer

Denne dokumentation sikrer, at alle emner lever op til dine krav og specifikationer, så de kan indgå direkte i din produktionslinje. Gennem en tæt dialog, bl.a. på baggrund af PPAP kontrolrapporter og kvalitetstests, kan vi løbende finjustere løsningen og optimere på de enkelte delprocesser.

Ønsker du yderligere information om vores certificeringer og godkendelser, så kontakt venligst vores ingeniører på 49 25 21 60 eller info@acoplastic.dk

Acoplastic tilbyder også uforpligtende rådgivning om anvendelse af emner i PTFE og High Tech plast i din produktion – læs mere om vores service her