Om PTFE

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning. Mange af vores kunder har haft udfordringer med metaldele i deres applikationer og har styrket deres produktion ved at udskifte en eller flere metaldele med plastdele.

PTFE – en økonomisk og fleksibel løsning

Med sine alsidige egenskaber er PTFE et enestående materiale, der styrker kritiske maskindele og produkter på tværs af produktionsmiljøer og brancher. Til industriel produktion er PTFE en fleksibel løsning, der giver mulighed for at opfylde kundespecifikke kvalitets- og dokumentationskrav. Med mere end 50 års erfaring er Acoplastic i stand til at løse opgaver af enhver sværhedsgrad inden for PTFE – lige fra råvare til færdigt emne.

Få et overblik over PTFE egenskaber ›

PTFE

PTFE karakteristika og egenskaber

PTFE er kendetegnet ved næsten universel kemikaliebestandighed. Yderligere er en ringe vedhæftning (adhesion) og lav friktionskoefficient nogle fremtrædende egenskaber. Materialet er fremragende elektrisk isolerende, bestandigt mod spændingskorrosion og vejrbestandigt (UV-stråling) samt kan tåle temp. fra – 200°C til 260°C.

PTFE har ingen vandabsorption og lav varmeledningsevne. En anden fordel er en ekstrem lav tendens til at brænde iht. UL 94.

Se de mange muligheder for PTFE compounds ›

PTFE

Klar til at købe?

Ønsker du at få fremstillet PTFE-specialdele og maskinkomponenter, er vi klar til at vejlede dig.

Kontakt os ›

Vil du vide mere om PTFE og high-tech plast?

Følg med i vores arbejde, hvis du vil holde dig opdateret omkring PTFE og high-tech plastløsninger.

Følg os på LinkedIn ›

Har du en tegning?

Send din tegning og tekniske overvejelser og få kompetent, faglig sparring af vores eksperter.

Udfyld formular ›

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning

Ved at tilføre forskellige additiver som glas, carbon, grafit, bronze, rustfri stål m.v. til den rene PTFE tilpasses egenskaberne, så de passer til de specifikke produktionsmiljøer og brancher. Med PTFE og high-tech plast som vores niche er vi i stand til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle den bedste PTFE-compound til jeres applikation.

Læs mere om vores ekspertise her

Reliability isn't expensive, it's priceless