Bearbejdning

For at øge performance med helt nye produkter i PTFE eller high-tech plast kræver det en samarbejdspartner med ekspertise på alle udviklings- og fremstillingsniveauer.

Stor fleksibilitet – fra udvikling til levering

Du, som kunde, kan selv vælge leverandør af råvare eller halvfabrikata. Alternativt kan vi vælge for jer. Med ekspertise indenfor engineering, materialevalg og fremstilling reducerer vi omkostningerne i vores kunders produktion og sørger for en kort leveringstid. Vi producerer maskindele med så høj en kvalitet, at de kan glide direkte ind i jeres produktionsflow. Vi sørger altid for den korteste leveringstid, da vi har et tæt samarbejde med flere underleverandør af råvare og halvfabrikata.

Se mere om fordele ved vores one-stop-shopping koncept ›

Bearbejdning

Fræsning og drejning i PTFE og high-tech plastmaterialer

Vores kunder kræver forskellige typer af kompleksitet og volumen. Med de nyeste typer af CNC-maskiner og robotter, i en 2000m2 stor maskinpark, råder vi over et erfarent team af specialister, der dagligt opererer med tolerancer på +/- 20 µm og Ra0,8.

Flere af vores medarbejdere har 30-40 års erfaring og ved alt om, hvordan maskinerne skal programmeres for at kunne opnå fine tolerancer. Vores driftsforhold er optimeret så vi kan producere til enten prototyper, små styk-serier eller egentlig masseproduktion. Vores store kapacitet og høje automatiseringsniveau gør det muligt at producere og levere med kort varsel – uanset antal enheder.

Se mere om vores fleksible produktion her ›

Morten
Bearbejdning af PTFE

Fuld sporbarhed på tværs af processen

Som specialleverandør har Acoplastic solid erfaring med at navigere indenfor branchespecifikke forordninger og standarder. Vi har fuld sporbarhed fra råvare til færdigbearbejdet maskindel. Vi arbejder med PPAP, hvor vi efter dine krav specificerer og dokumentere dine processer samt kvalitetskontrollen gennem vores produktionsapparat. Det sikrer, at maskindelens kvalitet altid lever op til jeres forventninger.

Få et overblik over vores godkendelser ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless