Kvalitetssikring

Fejlfrie kvalitetsprodukter giver en bedre økonomi og er et resultat af grundig kontrol og dokumentation. Vores producerede maskindele i PTFE og high-tech plast kan glide effektivt ind i ethvert produktionsflow og optimere forsyningskæden.

Produktsikkerhed på tværs af brancher

Som specialleverandør indenfor PTFE og high-tech plast har vi solid erfaring med at navigere inden for branchespecifikke forordninger og standarder. Hos Acoplastic sikrer vi vores kunder den højeste kvalitet, der på alle punkter overholder den enkelte virksomheds beskrevne procedurer- og kvalitetskrav. Som uafhængig leverandør har vi hele forsyningskæden inhouse, fra råvare til færdigbearbejdet emne.

Læs mere om vores ekspertise inden for PTFE og high-tech plast ›

Kvalitetssikring

Måleudstyr til validering af opnået kvalitet

Med interne procedurer sikrer Acoplastic den højeste kvalitet i hver leverance. Vores måleudstyr kan vi kalibrere og anvende til perfektion, så vi kan leve op til vores kunders kvalitetskrav.

Vores måleudstyr er:

Zeiss 3D model Spectrum 776

  • Måleområde 650x650x550 mm
  • PH10M hoved
  • SP25 probe system
  • Kalibreringskugle
  • Renishaw S3 plus controller og joystick – skala opløsning er 0,5 my
  • RationalDMIS CAD software

Læs mere om vores services inden for PTFE og high-tech plast ›

3D Målemaskine ZEISS3_1
DeMeet_1

Målemaskiner

  • DeMeet koordinatmåle maskine til taktil- og optisk måling.
  • DeMeet 220 til ren optisk måling.

Vores trækprøvemaskiner er en Lloyd Instrument LRK+ (op til 2500 Newton trækprøver+ kompressionstest).
Vores overflade-/ruhedsmåler er en Diavite DH-8 (præcis måling af konturer, ruhed samt en lang række forskellige typer af overflader).

Laboratorievægten er en Mettler-Toledo, som måler massefylde.

Vi dokumenterer polymer morphologi i vores resin og compounds med DSC (Differential Scanning Caliometry) analyse.

Se vores certificeringer og godkendelser her ›

3D-målemaskine

Hos Acoplastic følger vi med tiden for at sikre den bedst mulige kvalitet. Derfor har vi en 3D-målemaskine, som ikke kun måler et sted, men på hele emnet. 3D-målemaskinens sensorer sørger for at måling kan ske fra flere forskellige vinkler. 3D-målemaskinen har den nyeste og mest opdaterede præcisionsmåling. Præcisionsmålingen sker gennem scanning, laser og ”touch trigger”.

Se aktuelle nyheder om vores arbejde med PTFE og high-tech plast ›

PA
Kvalitetssikring

Fuld sporbarhed gennem dokumenteret kvalitetskontrol

Udover vores ISO 9001 certificering har vi solid erfaring med at navigere indenfor branchespecifikke forordninger og standarder. Vi har fuld sporbarhed fra råvare til færdigbearbejdet maskindel. Vi arbejder med PPAP, hvor vi efter dine krav specificerer og dokumentere dine processer samt kvalitetskontrollen gennem vores produktionsapparat. Det sikrer, at maskindelens kvalitet altid lever op til jeres forventninger.

Se mere om hvem vi er i Acoplastic ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless