Logistik og lager

Opnå kort lead time med en fleksibel leverandør, der tilbyder hele forsyningskæden inhouse, lige fra råvare til bearbejdet emne. Vores producerede maskindele i PTFE og high-tech plast kan glide effektivt ind i ethvert produktionsflow og optimere forsyningskæden – just-in-time.

Just-in-time-levering og smidig supply chain

Vores brede og dybe erfaring gør det attraktivt for vores kunder at samle deres leverancer af PTFE og high-tech plastmaskindele hos os. Vi arbejder proaktivt med vores kundesamarbejde og smidigheden af vores supply chain. Vores klare målsætning er at skabe værdi for vores kunder med just-in-time-levering og kundetilpassede lager- og logistikløsninger, der reducerer administrative ressourcer og udviklingsomkostninger.

Læs mere om vores PTFE- og high-tech plastekspertise ›

Lager og logistik

Opnå fuld sporbarhed og systematisk kvalitetssikring

Som uafhængig leverandør har Acoplastic hele forsyningskæden inhouse – fra råvare til bearbejdet emne. Som tekniske eksperter i PTFE og high-tech plast støtter vi udvikling af nye maskindele og vejleder i materialeegenskaber og anvendelsesmuligheder. Dertil har vi solid erfaring med at navigere inden for branchespecifikke forordninger og standarder.

Gennem et tæt samarbejde tager vores systematiske kvalitetsarbejde i høj grad udgangspunkt i vores kunders beskrevne procedurer og kvalitetskrav. Alle relevante data er verificeret med den enkelte medarbejders initialer på produktionsordren. Den grundige udgangskontrol sikrer, at hvert emne opfylder jeres krav, og er pakket til den aftalte forsendelsesmetode. Det betyder, at vi uden yderligere kontrol leverer direkte i jeres produktionslinjer.

Se alle vores godkendelser og certificeringer her ›

Kvalitetssikring
Logistik

Effektiv ordrestyring og høj tilgængelighed

Vores kunder spænder bredt og kræver derfor forskellige typer af kompleksitet og volumen. Derfor tilbyder vi både mindre og større volumener samt prototyper og testserier. Som erfaren underleverandør har vi gennem de seneste 50 år opbygget en skalerbar servicestruktur, der har til formål at effektivisere vores kunders ordrestyring. Med fokus på at styrke vores kunders konkurrenceevne arbejder vi målrettet og struktureret med høj tilgængelighed og stabile leverancer, der sikrer kort lead time.

Læs mere om vores services inden for PTFE bearbejdning ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless