Materialevejledning

Plast er ikke bare plast. Med sine alsidige materialeegenskaber, især over for mekaniske og kemiske påvirkninger, rummer PTFE og high-tech plast et stort potentiale på tværs af produktionsmiljøer og brancher.

Specialleverandør af løsninger i PTFE og high-tech plast

Mange af vores kunder har haft udfordringer med metaldele i deres applikationer og har styrket deres produktion ved at udskifte en eller flere metaldele med plastdele. Med mere end 50 års ekspertise er vores team af specialister i stand til at vejlede om design og konstruktion af nye materialeløsninger i PTFE og high-tech plast.

Se mere om vores services indenfor PTFE og high-tech plast her ›

Materialevejledning

Kundespecifikke materialeegenskaber

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning. Ved at tilføre forskellige additiver som glas, carbon, grafit, bronze, rustfri stål m.v. til den rene PTFE tilpasses egenskaberne, så de passer til de specifikke produktionsmiljøer og brancher. Med PTFE og high-tech plast som vores niche er vi i stand til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle den bedste PTFE-compound til jeres applikation.

Se fordelene ved de mange alsidige egenskaber her ›

Materialevejledning
Materialevejledning

Produktion af maskindele i PTFE- og high-tech plast

Med en portefølje bestående af mere end 25.000 tegninger har vi erfaring med at producere og levere plast maskindele med mikroskopisk præcision. Vores solide erfaring og høje faglighed gør os i stand til at producere kundespecifikke maskindele i PTFE og high-tech plast. Det gør vi for at optimere vores kunders ydeevne med pålidelige maskindele, der sikrer driftssikkerhed i produktionsmiljøer med særlige krav.

Se mere om vores leverancer og produkter ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless