Moulding

Som uafhængig leverandør har Acoplastic hele forsyningskæden inhouse. Afhængigt af krav til specifikationerne indkøber vi fra verdens mest innovative leverandører og kan sikre fuld sporbarhed, lige fra råvaremix til færdigbearbejdet emne.

250 recepturer sikrer de stærkeste mouldingkompetencer

For at opnå et pålideligt og formstabilt råmateriale til kritiske maskindele kræver det solid ekspertise indenfor sintring og moulding. Hos Acoplastic arbejder vi i PTFE og kan tilbyde produktforædling på et meget højt niveau. Gennem de seneste 50 år har vi udviklet over 250 recepturer med det formål at opfylde kundespecifikke krav.

Læs mere om vores PTFE- og high-tech plastekspertise ›

Moulding

Fra compounds til halvfabrikata

Som specialleverandør med den ypperste teknik, og et erfarent team af specialister, producerer vi PTFE-compounds ved at tilføre forskellige additiver som glas, kul, carbon fibre, keramik, ekonol eller metalliske komponenter som rustfrit stål og bronze. Foruden compounds til egenproduktion leverer vi også halvfabrikata som stænger, rør og plader.

Læs mere om specialtilpassede PTFE-compounds her ›

Moulding
Moulding

Moulding og sintring gør PTFE-materialet klar til bearbejdning

Ved moulding sammenpresses det leverede PTFE-pulver under højt tryk for at tætne materialet og gøre det klar til sintring. Præcis processtyring under moulding er med til at sikre kvaliteten og forhindrer revnedannelser i det færdige materiale. Der anvendes både hydraulisk og isostatisk presning i vores moulding-afdeling, hvilket sikrer den højeste produktivitet og kvalitet.

Sintring er en proces, hvor det sammenpressede PTFE opvarmes til den færdige råvare – klar til bearbejdning. Hele forløbet styres og overvåges nøje, da den optimale struktur i PTFE-materialet opnås ved korrekt opvarmning og afkøling. Vores erfaring og knowhow indenfor moulding og sintring sikrer et formstabilt råmateriale, som muliggør produktion af slutprodukter med små tolerancer og høje krav.

Læs mere om vores services indenfor PTFE beabejdning ›

Trygve Kalf Hansen - Acoplastic

Opnå en pålidelig og produktiv løsning med PTFE og high-tech plast

Spørger du os hos Acoplastic, handler PTFE og high-tech plast om mere end compounds og maskindele. Det handler om, hvordan vi kan forædle dine produkter og optimere dine processer. Vi er eksperter i bl.a. materiale-egenskaber, moulding, bearbejdning, kontrol og dokumentation.

Kontakt os her ›

Reliability isn't expensive, it's priceless