WRAS

WRAS produktgodkendelse: dækker hele produkter såsom ventiler, kedler og brusere, der gennemgår en mekanisk test samt en vandkvalitetstest.

WRAS

Acoplastics PTFE-produkter overholder de sanitære standarder
Over hele verden er der indført både internationale og lokale standarder, der skal forhindre, at enheder i vandforsyningen medfører affald, misbrug, unødigt forbrug eller forurening af denne. Samtidig stilles der krav om overholdelse af en passende kvalitet.
For produkter/enheder knyttet til vandforsyning arbejder Acoplastic efter følgende standarder:

WRAS

WRAS er udviklet i og accepteret af samtlige vandforsyninger i bl.a. Storbritannien. Standarden er sammensat af både en WRAS produktgodkendelse og en WRAS materialegodkendelse.

WRAS produktgodkendelse: dækker hele produkter såsom ventiler, kedler og brusere, der gennemgår en mekanisk test samt en vandkvalitetstest.

WRAS materialegodkendelse: dækker ikke-metalliske materialer og komponenter, fx vores PTFE-fittings, O-ringe og tætninger, der testes for deres virkning på vandkvaliteten. Vi har dermed dokumentation for, at vores komponenter ikke selv forurener vandet, og opfylder de gældende krav om regler.

WRAS ACO 100

WRAS ACO 215

3-A Sanitary Standards (3-A SSI)

En amerikansk standard, hvis hovedformål er at beskytte alle forbrugsvarer mod kontaminering samt at sikre, at alle kontaktoverflader kan renses/steriliseres eller let afmonteres for manuel rengøring. Standarden sikrer bl.a. optimale betingelser for de mejeri- og fødevareprodukter, der kan komme i kontakt med den pågældende komponentdel.

Ønsker du yderligere information om vores certificeringer og godkendelser, så kontakt venligst vores ingeniører på 49 25 21 60 eller info@acoplastic.dk

Acoplastic tilbyder også uforpligtende rådgivning om anvendelse af emner i PTFE og High Tech plast i din produktion – læs mere om vores service her