ISO 9001

ISO 9001

Kontinuerlig kvalitetsforbedring gennem dialog

Med ISO 9001 har vi skabt et overblik over vores arbejde og forretningsprocesser og sammenhæng mellem de mange initiativer inden for kvalitetsstyring og kontrol. Det systematiske kvalitetsarbejde udgør også grundlaget for en god dialog med vores kunder, vi lover hinanden og kontinuerligt finjusterer processer.

Kvalitet i samarbejde med kunden

Som en dedikeret leverandør til store dele af dansk og udenlandsk industri udfører vi altid kvalitetsprocessen i samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi er således ikke kun fra et forudbestemt kvalitetssystem, men også i høj grad ifølge klientens beskrevne procedurer og regler – og altid baseret på den højeste fællesnævner. Derfor omfattede vores fag ofte direkte i kundernes produktionslinjer uden yderligere kontrol.

Kontrol og sporbarhed fra start til slut

Der er løbende overvågning på alle niveauer – under råmaterialeproduktion, forarbejdning og endelig inspektion. Alle relevante data er verificeret med den enkelte medarbejders initialer på produktionsordren. Den grundige udgangskontrol sikrer, at hvert emne opfylder dine krav, og at det er pakket til den aftalte forsendelsesmetode.

Acoplastic har været ISO 9001 certificeret siden 2007 og i begyndelsen af ​​2016 godkendt ISO 9001: 2015.

Acoplastics certifikat: ISO 9001: 2015