Services

Som uafhængig leverandør af PTFE og high-tech plast har vi hele forsyningskæden inhouse, fra råvare til bearbejdet emne. Dermed tilbyder vi fleksibel produktion og totalleverancer med fuld sporbarhed og just-in-time-levering.

Vejledning og produktion af kritiske maskindele i PTFE og high-tech plast

Som specialleverandør har vi solid erfaring med at navigere inden for branchespecifikke forordninger og standarder. Vi dækker hele vejen rundt indenfor PTFE bearbejdning og vores kunder kan gøre brug af vores ekspertise på alle niveauer i udviklings- og fremstillingsprocessen. Med det ypperste produktionsudstyr er vores team af specialister i stand til at løse opgaver af enhver sværhedsgrad indenfor PTFE og high-tech plastbearbejdning.

Se mere om vores ekspertise indenfor PTFE og high-tech plast ›

Services

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning

Ved at tilføre forskellige additiver som glas, carbon, grafit, bronze, rustfri stål m.v. til den rene PTFE tilpasses egenskaberne, så de passer til de specifikke produktionsmiljøer og brancher. Med PTFE og high-tech plast som vores niche er vi i stand til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle den bedste PTFE-compound til jeres applikation.

Læs mere om vores ekspertise her

Reliability isn't expensive, it's priceless