PTFE

For at opnå driftssikkerhed kræver det pålidelige maskindele, der kan modstå specifikke vilkår og miljøer. Plast er et fleksibelt materiale, der kan formes og tilpasses en lang række fordelagtige egenskaber til branchespecifikke kvalitetskrav.

PTFE er ikke bare plast

PTFE (Polytetrafluoroethylene) anvendes først og fremmest, hvor der er behov for temperaturbestandigt materiale med exceptionel kemikalieresistens. PTFE-materialer anvendes typisk som bøsninger, pakninger, membraner, glidelementer o.l. i mekaniske konstruktioner.

PTFE har fremragende elektriske og dielektriske egenskaber samt temperatur- og ældningsbestandighed, og dette gør, at PTFE oftest bliver anvendt, når andre materialer ikke slår til.

Læs mere om vores PTFE og high-tech plast ekspertise ›

PTFE

PTFE samler mange alsidige egenskaber i én løsning

Ved at tilføre forskellige additiver som glas, carbon, grafit, bronze, rustfri stål m.v. til den rene PTFE tilpasses egenskaberne, så de passer til de specifikke produktionsmiljøer og brancher. Med PTFE og high-tech plast som vores niche er vi i stand til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle den bedste PTFE-compound til jeres applikation.

Læs mere om vores ekspertise her

Reliability isn't expensive, it's priceless